Culture Coach

Culture Coach is uw coach met betrekking tot uw communicatie met interculturele relaties. Culture Coach gaat verder dan de voorkomende do's and don'ts. Het gaat over uw eigen bewustzijn van uw, door cultuur bepaalde blik op de wereld, én die van de wederpartij natuurlijk. De dynamiek die ervaren wordt is belangrijk, om bewust van te zijn, om werkelijke contact te hebben.

We denken graag met u mee hoe u de culturele dynamiek in een team of organisatie kunt benutten. Want: hoe kunnen ‘verschillen de beloofde bron van innovatie en vernieuwde daadkracht’ worden? En niet te vergeten: hoe kan het gewenste gedrag daadwerkelijk onderdeel worden van de dagelijkse routine. Zonder effectieve implementatie immers geen resultaten. Interventies die hierbij horen: interactieve presentaties, trainingen, individuele- en teamcoaching. U kunt een programma samen stellen om uzelf en uw team competent te maken en uw buren op deze wereld echt te begrijpen. 

Daarnaast is Culture Coach ook bezig met de bedrijfscultuur. Dit met name omdat professioneel gedrag een typische uiting is van de cultuur binnen uw organisatie in combinatie met een nationale cultuur. We werken graag samen met bedrijfsacteur en cabaretier Marcel Harmsen. De reden hiervan is dat het een uiterst effectieve en ludieke manier is van reflectie wat er zoal leeft onder de medewerkers en in het management. Via www.culturecoach.eu wordt er binnenkort een programma in het Nederlands en in het Engels samen met Marcel Harmsen gelanceerd! 

We gebruiken in onze trainingen input van Jitske Kramer. Ze is auteur van de boeken ‘Normaal is anders!’ en ‘Managing Cultural Dynamics’. Voor meer informatie: www.humandimensions.nl of kijk eens op de website van Jitske.